ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο φαγητό παραδόσεων και ελληνικών γεύσεων συνοδεύει το Μενού του Ελιά Λεμόνι. Από το πρωί στο άνοιγμα και έως το μεσημέρι όλες οι γωνιές της Ελλάδος στο πιάτο σας

 

 

 

Παστίτσιο το Παραδοσιακόν

Η παλιά συνταγή που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και μας κάνανε να μην το χορταίνουμε. Χοντρό μακαρόνι. Κιμάς με μοσχοκάρυδο. Σκορδάκι. Ντοματούλα τριμμένη. Κανέλα. Μπαχάρι. Βούτυρο για την κολασμένη μπεσαμέλ. Ακόμα εκεί είσαι;

Συνδυάζεται με:

Φέτα πανέ με σουσάμι και μέλι

Εκμέκ ΚαταΪφι

Κόκκινο κρασί