VIVA ELIA LEMONI!

Το Ελιά Λεμόνι δημιουργήθηκε το 2000 στην Μάρκου Μπότσαρη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και ο κόσμος το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή σα να το περίμενε.

Εστιατόριο νέας εποχής, με Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα. Το κύριο συστατικό της επιτυχίας ήταν η ένταξη της παραδοσιακής σούβλας σε μια φρέσκια ιδέα παρουσίασης φαγητού και περιβάλλοντος  που συμβαδίζει με το σήμερα και το ακολουθεί κατά πόδας.

Ο στόχος ξεκάθαρος από την αρχή. Η νέα γενιά να αγκαλιάσει αυτό το παραδοσιακό έδεσμα σε ένα χώρο που την εκφράζει και σε τιμή πώλησης που προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, στην ανάγκη του επισκέπτη μας.

Έτσι  λοιπόν 15 χρόνια θερμής αποδοχής χαράζουν την πορεία μας, και εμείς είμαστε πάντα εκεί προσπαθώντας πρωτοπόροι ,να μεταφράσουμε σε περιβάλλον  , γεύσεις, συνδυασμούς, αρώματα, αισθητική, τιμολογιακή πολιτική, ποιότητα παροχής υπηρεσιών, ποιότητα φαγητού, τις ανάγκες, τα θέλω και τα πρέπει του νεανικού μας κοινού και όποιων επίσης αισθάνονται νέοι  ανεξάρτητου ηλικίας.

Παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές προτάσεις σχάρας, τηγανιών, σαλατών, ορεκτικών, γλυκών, συνθέτουν το μενού μας και κάθε μεσημέρι μαγειρευτό φαγητό Ελληνικής κουζίνας φτιαγμένο με τη  φροντίδα της μάνας με υλικά φρέσκα που προσφέρει η κάθε γειτονιά και η πλούσια Ελληνική γη. Κάθε ξημέρωμα σαν στο σπίτι μας ,σα να κάνουμε τραπέζι στην οικογένεια μας  μαγειρεύουμε για σας και ως συνήθως όποιος προλάβει μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.

Έτσι το εστιατόριο Ελιά λεμόνι δίνει προτάσεις διατροφικής ισορροπίας απολαύσεως και μοναδικών γεύσεων.

Δεν έχουμε να αποκαλύψουμε  πολλά, δεν έχουμε μυστικά να κρατήσουμε για μας. Μόνο ένα και ακολουθείστε το ως δόγμα και εσείς. Κατά την μόνιμα, πάγια, αδιαπραγμάτευτη απλή ρήση του σεφ μας εδώ και 15 χρόνια Δημήτρη Κασαπίδη, η πρώτη ύλη είναι το μυστικό. Αυτή κάνει την συνταγή μαγική.

Σας  υποσχόμαστε επίσης, επειδή ο λόγος πάντα για εστιατόριο φρέσκου προϊόντος, ότι δεν θα είμαστε αλάνθαστοι. Θα θέλαμε να το μεταφράσετε σαν το άδολο λάθος που κάναμε όλοι όσοι με αγάπη εργαζόμαστε. Δεσμευόμαστε όμως ότι το ακούμε ,το βλέπουμε, το αναλύουμε ,το  πολεμάμε, όλοι οι συντελεστές μεταξύ μας και εντέλει το περιορίζουμε δίνοντας λύσεις. Είναι επιλογή μας να μη βιομηχανοποιούμε στο έπακρο την παραγωγική διαδικασία, και αυτό πάντα αφήνει περιθώριο σφαλμάτων από την μία, αλλά από την άλλη φαγητό που έχει τ’άρωμα της κουζίνας του σπιτιού μας.

Με αυτές τις απλές λογικές τα εστιατόρια Ελιά Λεμόνι είναι πλέον 3 πάντα στην Θεσσαλονίκη. Στην καρδιά της πόλης περιοχή Βαλαωρίτου, Ανατολικά στην Μπότσαρη και στο κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης στον Εύοσμο.

Από το 2005 για την επίτευξη του στόχου δημιουργήθηκε από την εταιρία μας παρασκευαστήριο κρεάτων στην Αλιστράτη Σερρών, με επωνυμία «Κτήμα Αλιστράτη», έτσι ώστε να μπορούμε να δεσμευτούμε για την ποιότητα,αγνότητα και παρασκευή των κρεάτων δικής μας παραγωγής.

Καταλήγοντας θα λέγαμε ότι το απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα που κάνει το Ελιά Λεμόνι να μην μοιάζει με κανένα άλλο στην Ελληνική επικράτεια είναι   ο συνδυασμός των Ελληνικών καθημερινών γεύσεων του ζεστού αλλά μοντέρνου περιβάλλοντος, της σύγχρονης οπτικής προσέγγισης εστιατόριου, των μοναδικών μουσικών επιλογών, της υψηλής παροχής υπηρεσιών και χαμηλής τιμής.

Αυτά από μας  και τα υπόλοιπα που θα ανακαλύψετε εσείς με την πρώτη επίσκεψη σας σε οποιοδήποτε Ελιά Λεμόνι.

1000000!!!! Άνθρωποι τον χρόνο μας τιμούν

Εμπιστεύονται την ιερή στιγμή του φαγητού τους σε μας.

Σας περιμένουμε 

 

Oι άνθρωποί μας

 

 

Η εταιρία μας απασχολεί σήμερα 200 ανθρώπους . Θεωρούμε ότι είναι το σημαντικότερο κομμάτι του πάζλ, είναι οι μόνιμοι συνεργάτες μας, η καθημερινότητά μας, η μεγάλη μας οικογένεια, οι άνθρωποί μας.

Είναι η ζωή και εικόνα μας προς τα έξω όλου του οργανισμού και πάντα νιώθουμε υπερήφανοι για αυτούς.

Θεωρούμε πάντα επιτυχία όταν οι άνθρωποί μας  δεν θεωρούν ότι έχουν υπαλληλική σχέση με την εταιρία αλλά σχέση αλληλοεκτίμησης ,αγάπης και σεβασμού προς  τα πρόσωπα  και την δουλειά μας.

Οι άνθρωποi μας, το προσωπικό μας δεν υπογράφουν απλώς την πορεία μας, είναι ο ορισμός της ύπαρξης μας.

Είναι το Α και το Ω , είναι η αρχή και το τέλος της εταιρίας.

Τη στιγμή που η σχέση αυτή γίνει σχέση ζωής με το σωστό μείγμα  επιχειρηματικότητας, καθορίζει και την επιτυχία μας,  που ορίζει και μεταφράζεται στην επιτυχία όλου του οργανικού σώματος.